Op deze pagina vind je fotoalbums van eerder georganiseerde evenementen van de Nederlandse Marieholm Vereniging.

DSCF9175.jpg

15 Februari 2008: Ook een zwemtrap voor de Marieholm fortissimo??(Update2).

Tijdens de winterslaap van 2008 worden sommige personen juist erg actief. Zoals blijkt, wordt tijdens de winter ook in het Fortisimo veld (de M33) aardig geknutseld.
Tja, hoe moet je anders de tijd doden (behalve een lokale winterwedstrijd zeilen).
Ab Jansen heeft een prototype zwemtrap gemaakt voor zijn eigen boot de Free Spirit (M33). Via de website is hij in contact gekomen met Frank van Krimpen die bezig is met een prototype zwemtrap voor de IF/M26. Ook dit laatste prototype is bijna klaar. Tijdens de ALV 2008 zullen zowel Frank als Ab hun prototype meenemen om kennis uit te wisselen. Dus ze komen niet met de boten incl. trap maar met de trap aan een plank.