Op deze pagina vind je fotoalbums van eerder georganiseerde evenementen van de Nederlandse Marieholm Vereniging.

Kaag.jpg

5 september 2008: Thijs Alle Zoethout (lidnr, 1 van de NMV) overleden

Op 5 september 2008 is Thijs Alle Zoethout plotseling overleden. Hij was aan het werk in zijn verlengde IF (zijn project) toen een hartinfarct hem fataal is geworden. Thijs was het eerste lid van de NMV. Hij schreef vaak reisverhalen voor de Marieteam en hij heeft ook lezingen gehouden.
Met zijn project "verlengde IF" was hij ver gevorderd. Thijs was volgende week van plan  de eerste proefvaart te maken met deze IF tweemaster (de enige in zijn soort) van 9,5 meter. Helaas kan hij het niet meer meemaken.
Er is om 11:00 uur een (korte) herdenking en plechtigheid in het Yarden Crematorium in Goutum, net ten Z. van Leeuwarden.
Leden van de NMV zijn welkom om afscheid te nemen.
Leden die Thijs gekend hebben en nog verhalen of anekdotes weten worden verzocht contact op te nemen met zijn enige dochter:
Miriam Zoethout, Marga Klompéstraat 33, 3207 DD Spijkernisse (telefoonnummer bekend bij de redactie).
Thijs is 69 jaar geworden en was vader van één dochter en opa van kleinkinderen.