Op deze pagina vind je fotoalbums van eerder georganiseerde evenementen van de Nederlandse Marieholm Vereniging.

16 oktober 2006: de nieuwe redactie van MarieTeam

Maandag 16 oktober is er een bijeenkomst geweest van de redactie Marieteam. Onder genot van een gezamelijke maaltijd, verzorgd door Marjo Broertjes (oud redactielid) is de nieuwe redactie ingewijd in de geheimen van de Marieteam.
De nieuwe redactie bestaat uit: Annemarie Stam, Albert van der Sanden en Ab Jansen (helaas deze avond afwezig wegens ziekte).
Manja Thirny (ook oud redactie) en Marjo hebben het gehele archief incl. een CD met alle nummers van de Marieteam overgedragen.
De nieuwe redactie zal moeten inwerken en daar is enige tijd voor nodig. We hopen dat de nieuwe marieteam voor kerst op de mat ligt. Indien mogelijk zelfs eerder maar of dat haalbaar is?
De leden van de oude redactie hebben toegezegd om bij de eerste uitgave te willen helpen bij problemen.
Marjo, Manja en Hilko, bedankt voor jullie inzet voor het verschijnen van de Marieteam de afgelopen jaren.