Op deze pagina vind je fotoalbums van eerder georganiseerde evenementen van de Nederlandse Marieholm Vereniging.

31 juli 2007: Zeilevenement Dutch Classic Yacht Regatta veel wind.

Het twee jaarlijkse zeilevenement voor klassieke scherpjachten (waaronder sinds twee jaar ook Polyester) werd weer gehouden in Hellevoetssluis van 26 tot 29 juli. Dit jaar hadden de polyester boten een eigen polyklasse zodat de houten en stalen boten hun eigen wedstrijdjes weer konden houden. Van de 27 boten in de polyklasse deden er 5 marieholms mee.
De Jadan II van Ludo Knegtel won over de zaterdag de dagprijs derde plaats en het totaal de derde plaats.
De overige marieholms boten behaalden respectivelijk een 5e (Skidbladnir, Marc Fluttert), 9e (Thor, Berend van den Berg), 13e (Skan, Wouter Koelewijn), 17e (Lättja, Carel Rikken). Een verslag van dit zeer winderig evenement volgt in de nieuwe Marieteam.